The road to the most refined results

Geef meerwaarde aan uw vastgoed.
Verschillende ontwerpdisciplines versterken elkaar bij het ontwerpbureau aform. Architectuur, interieurarchitectuur, meubelontwerp, productontwerp en beeldende vormgeving vind je hier onder één dak. Onze creatievelingen werken nauw samen, zo zijn alle vakgebieden betrokken bij de ontwikkeling van een project.


Projectmatig werken is de manier om een van te voren bepaald eindresultaat te behalen binnen de gestelde kaders van haalbaarheid, kwaliteit, tijd en de kosten. Als projectmanager begeleiden en ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij hun projecten. Wij formuleren samen met de opdrachtgever de doelstelling van het project, beschrijven op welke wijze dit het beste kan worden aangepakt en welke disciplines hiervoor nodig zijn.

Verschillende vakgebieden

Wij hebben veel deskundigheid in huis en hebben instrumenten ontwikkeld om projecten aan te sturen, risico’s niet uit de weg te gaan en op tijd en beheerst in te kunnen grijpen.

Onze focus is het door u gewenste eindresultaat

Het voeren van het projectmanagement namens de opdrachtgever tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase van een project vormt de basis van onze dienstverlening. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor het welslagen van uw project en stellen uw belang centraal.


aform luistert, ontwerpt, coördineert en begeleidt.

"I am convinced that there can be luxury in simplicity." - Jil Sander

Bert Bonduelle & Dempsey Sap